BLOG

Sparen met 6% rente kan nog steeds

De gemiddelde spaarrekening levert tegenwoordig nog amper iets op, in sommige gevallen moet je er zelfs voor betalen wanneer je het spaargeld bij een bank in beheer geeft. De rente is laag, heel laag en je teert per jaar in op je spaargeld omdat de inflatie hoger uitvalt dan de rente op een spaarrekening oplevert.
Hoe kun je toch nog een hoger rendement ontvangen? Er is een simpele manier om 6% te ontvangen. Dit kan bij Albert Heijn. Hieronder leg ik uit hoe het werkt. Ja je moet dan wel bij de Appie boodschappen willen doen maar ze hebben producten voor iedere beurs.
Hoe werkt sparen bij de AH?
Je hebt een bonuskaart nodig en de AH-app. Meer niet!
Bij elke euro die je aan boodschappen uitgeeft kun je een AH koopzegel kopen voor 10 cent. Je spaart bij je boodschappen in de winkel maar ook bij je online bestellingen. Heb je er 490koopzegels bij elkaar gespaard, dan heb je een vol Koopzegelboekje ter waarde van 49 euro. Lever dit vervolgens in bij een AH winkel en krijg 52 euro contant uitbetaald. Je krijgt dus 3 euro extra per vol zegelboekje en dat is 6% rendement!
Probeer het gewoon eens uit. Je merkt er er weinig van dat je met de boodschappen iets duurder uit bent en je spaart stiekem een mooi bedrag bij elkaar.

© NieuwsUit.com

Meepraten kan via social media
MV